Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde Fritz Hansen sofabord. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fritz Hansen sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fritz Hansen Tray Sofabord Sort Ø60

  • Dagens pris: 4625,- kr.
  • Fundet hos AndLight DK
  • Mærke: Fritz Hansen

Sidste produkt på vores liste er Fritz Hansen Tray Sofabord Sort Ø60 som vi har fundet til 4625,- hos AndLight DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Fritz Hansen Koncept: Fritz Hansens Tray bord, også kendt som 4508, er et stilfuldt sammenklappeligt sofabord designet og fremstillet i 1958 af Svend Åge Willumsen og Hans Engholm, der arbejdede som snedkere for det Fritz Hansen på daværende tid…

Se hos AndLight DK ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fritz Hansen sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fritz Hansen sofabord:

Dyreste Fritz Hansen Sofabord på listen er Fritz Hansen Tray Sofabord Sort Ø60 fra AndLight DK med en pris på 4625.00. Billigste udvalgte Sofabord er Fritz Hansen Tray Sofabord Sort Ø60 som du kan købe for 4625.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Fritz Hansen Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 4625 kr.
Ovenstående Fritz Hansen Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (AndLight DK). Alle Fritz Hansen Sofabord tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord: