Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde sofabord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bloomingville Cappuccino Sofabord Hvid – 60

Første anbefaling på listen er fra mærket Bloomingville.

Det bedste tilbud på “Bloomingville Cappuccino Sofabord Hvid – 60” vi har fundet er hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1429,-

Forhandlerens beskrivelse:
This set of wood & bamboo tables comes in two sizes.
Set them side by side in front of your couch or use one as a coffee table and one as an end table…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Chic Antique Sofabord m. udskæringer – 80,5

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Chic Antique Sofabord m. udskæringer – 80,5 til kun 1400,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Bloomingville Cortado sofabord grå – bambus 59

Næste anbefaling er “Bloomingville Cortado sofabord grå – bambus 59”.

Dagens bedste tilbud på “Bloomingville Cortado sofabord grå – bambus 59” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1359,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: WOUD Arc Sofabord Olieret Eg – 66

Sidste produkt på vores liste er WOUD Arc Sofabord Olieret Eg – 66 som vi har fundet til 3550,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sofabord:

Dyreste Sofabord på listen er Richmond Sofabord Oakdale m/2 skuffer – hvid/eg 130 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 14495.00. Billigste udvalgte Sofabord er Sofie Sofabord, Sortlakeret som du kan købe for 199.00 hos MyHomeMøbler.dk. Forskellen på de to priser er 14296 kr. – de 4 Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 134749.75 kr.
Ovenstående Sofabord data og priser er hentet fra 9 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, ModernRoom.dk, Likehome.dk, HomeTomato, Packhouse.dk, Home Sweet Home, KitchenOne.dk, Davidsenshop.dk, MyHomeMøbler.dk). Alle Sofabord tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord: