Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen sidebord. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen sidebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: IB LAURSEN sidebord til haven, kvadratisk – natur bambus (sæt af 2)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Boboonline.dk.

Her kan “IB LAURSEN sidebord til haven, kvadratisk – natur bambus (sæt af 2)” fås til 899,- kr.

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: IB LAURSEN Unika sidebord, m. 2 skuffer og 2 hylder – brun genbrugstræ (27×36)

  • Dagens pris: 1209,- kr.
  • Fundet hos Boboonline.dk
  • Mærke: Ib Laursen

Anden anbefaling har vi fundet hos Boboonline.dk, hvor du kan købe IB LAURSEN Unika sidebord, m. 2 skuffer og 2 hylder – brun genbrugstræ (27×36) til kun 1209,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 27 cm, D: 36 cm, H: 71 cm, Materiale: Træ Sidebord UNIKA af træ med 2 skuffer og 2 hylder fra Ib Laursen.
Sidebordet er lavet af indisk genbrugstræ, som stammer fra nedbrydningsmaterialer.
Der vil være knaster, revner, sprækker og splinter i tr…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

3: Sidebord / Sengebord UNIKA – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Sidebord / Sengebord UNIKA – Ib Laursen som vi har fundet til 1249,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 60 cm B: 30 cm, Materiale: Træ Lækkert Unika sidebord m/ hylder fra Ib Laursen.
Sidebordet er lavet af råt genbrugstræ, hvilket gør at der aldrig er 2 helt ens borde. Sidebordet har 2 hylder med forskellig mellemrums mål, det er et stilrent og…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ib Laursen sidebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ib Laursen sidebord:

Dyreste Ib Laursen Sidebord på listen er Sidebord / Sengebord UNIKA – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 1249.00. Billigste udvalgte Sidebord er IB LAURSEN sidebord til haven, kvadratisk – natur bambus (sæt af 2) som du kan købe for 899.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 350 kr. – de 3 Ib Laursen Sidebord vi har fundet koster i gennemsnit 1119 kr.
Ovenstående Ib Laursen Sidebord data og priser er hentet fra 2 butikker (Boboonline.dk, Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Sidebord tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sidebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sidebord blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sidebord: