Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde Innovation sofabord. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Innovation sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Innovation Living Stylo sofabord – mellem – sort bordplade

  • Mærke: Innovation
  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Innovation Living Stylo sofabord – mellem – sort bordplade” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Innovation Living Stylo bord i mellem størrelse med diameter på 45 cm. Stylo har en simpelt og minimalistisk design, som gør, at det kan kombineres med møbler i flere forskellige farver og mønstre.
Sofabordet er desuden nemt at flytte.
Derfor kan du altid…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Innovation Living Stylo sofabord – stor – sort bordplade

  • Mærke: Innovation
  • Farve: Sort

Vores anden anbefaling er “Innovation Living Stylo sofabord – stor – sort bordplade” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Innovation Living Stylo bord i stor størrelse med diameter på 70 cm. Stylo har en simpelt og minimalistisk design, som gør, at det kan kombineres med møbler i flere forskellige farver og mønstre.
Sofabordet er desuden nemt at flytte.
Derfor kan du altid s…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Innovation Living Storage sofabord – lys egetræsbordplade

  • Mærke: Innovation

Sidste produkt på vores liste er Innovation Living Storage sofabord – lys egetræsbordplade som vi har fundet til 3755,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Innovation Living Storage bord med god opbevaringsplads.
Takket være det praktiske og smarte design, kan du med dette sofabord fra Innovation Living både opbevare dine ting indeni og benytte det som almindeligt sofabord.
Sofabordet er i egetræ med stof de…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Innovation Sofabord på listen er Innovation Living Storage sofabord – lys egetræsbordplade fra Erling Christensen Møbler med en pris på 3755.00. Billigste udvalgte Sofabord er Innovation Living Stylo sofabord – mellem – sort bordplade som du kan købe for 1370.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 2385 kr.
Ovenstående Innovation Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Innovation Sofabord tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord: