Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde Kartell sofabord. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kartell sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kartell Multiplo Low ovalt sofabord – sort marmor

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Kartell Multiplo Low ovalt sofabord – sort marmor” fås til 29488,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofabord med marmor finish Flotteste spisebord fra Kartell med marmorfinish.
Et helt igennem fantastisk smukt sofabord, som med sit marmorfinish har et moderne udtryk, som vil gøre enhver stue helt unik.
Multiplo serien af borde er alsindig i dets former…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Kartell Multiplo Low rundt sofabord – hvid marmor

Sidste produkt på vores liste er Kartell Multiplo Low rundt sofabord – hvid marmor som vi har fundet til 18871,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofa- eller havebord med marmor finish Flotteste lave bord fra Kartell med marmorfinish.
Et helt igennem fantastisk smukt bord, som med sit marmorfinish har et moderne udtryk, som vil gøre enhver stue helt unik.
Multiplo serien af borde er alsindig i dets…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Kartell Sofabord på listen er Kartell Multiplo Low ovalt sofabord – sort marmor fra Erling Christensen Møbler med en pris på 29488.00. Billigste udvalgte Sofabord er Kartell Multiplo Low rundt sofabord – hvid marmor som du kan købe for 18871.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 10617 kr.
Ovenstående Kartell Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Kartell Sofabord tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord: