Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde Kartell sofabord. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kartell sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kartell Multiplo Low rundt sofabord – hvid marmor

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Kartell Multiplo Low rundt sofabord – hvid marmor” fås til 17972,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofa- eller havebord med marmor finish Flotteste lave bord fra Kartell med marmorfinish.
Et helt igennem fantastisk smukt bord, som med sit marmorfinish har et moderne udtryk, som vil gøre enhver stue helt unik.
Multiplo serien af borde er alsindig i dets…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Kartell Multiplo Low ovalt sofabord – sort marmor

Sidste produkt på vores liste er Kartell Multiplo Low ovalt sofabord – sort marmor som vi har fundet til 28082,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofabord med marmor finish Flotteste spisebord fra Kartell med marmorfinish.
Et helt igennem fantastisk smukt sofabord, som med sit marmorfinish har et moderne udtryk, som vil gøre enhver stue helt unik.
Multiplo serien af borde er alsindig i dets former…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kartell sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kartell sofabord:

Dyreste Kartell Sofabord på listen er Kartell Multiplo Low ovalt sofabord – sort marmor fra Erling Christensen Møbler med en pris på 28082.00. Billigste udvalgte Sofabord er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 18082 kr. – de 2 Kartell Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 23027 kr.
Ovenstående Kartell Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Kartell Sofabord tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord: