Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal sidebord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal sidebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordal CUBE Sidebord m/ Marmor Sort/Hvid – 100

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Nordal CUBE Sidebord m/ Marmor Sort/Hvid – 100” fås til 2200,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Nordal MIDNIGHT ovalt sidebord – 80

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Nordal MIDNIGHT ovalt sidebord – 80 til kun 3650,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Nordal VICTORIA Sidebord Lys Blå – 35

Næste anbefaling er “Nordal VICTORIA Sidebord Lys Blå – 35”.

Dagens bedste tilbud på “Nordal VICTORIA Sidebord Lys Blå – 35” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1400,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Nordal – Midnight Sidebord – Sort Marmor

  • Dagens pris: 4489,- kr.
  • Fundet hos Packhouse.dk
  • Mærke: Nordal

Sidste produkt på vores liste er Nordal – Midnight Sidebord – Sort Marmor som vi har fundet til 4489,- hos Packhouse.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Midnight Sidebord forener på smukkeste vis et råt jernstel med polerede marmorplader.
Brug det som et lækkert barbord eller stil en smuk vase eller lampe på bordet.
Tilfører dit hjem masser af luksus stemning. Marmor er et naturmateriale, og hvert bord…

Se hos Packhouse.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal sidebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal sidebord:

Dyreste Nordal Sidebord på listen er Nordal SURMA Sidebord – Sort fra Packhouse.dk med en pris på 4899.00. Billigste udvalgte Sidebord er RIVA sidebord i rattan fra Nordal som du kan købe for 695.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 4204 kr. – de 4 Nordal Sidebord vi har fundet koster i gennemsnit 10926.75 kr.
Ovenstående Nordal Sidebord data og priser er hentet fra 3 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Packhouse.dk, ES Furniture). Alle Nordal Sidebord tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sidebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sidebord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sidebord: