Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal sofabord. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: PARANA sofabord i sort og med gylden finish fra Nordal

  • Dagens pris: 1999,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2249,-, nu kun 1999,-.
    Du sparer 250 kr. / 11 %
  • Fundet hos Mostersskur.dk
  • Mærke: Nordal
  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “PARANA sofabord i sort og med gylden finish fra Nordal” som lige nu er på tilbud hos Mostersskur.dk.

Her er prisen sat ned med 11 % og kan altså fås for kun 1999,- – en besparelse på 250 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbuddet er gældende så længe lager haves! Mål: H: 46 cm B: 45 cm D: 45 cm Smukt sofabord i et spændende design og med et både råt og elegant design.
Sofabordet er kvadratisk og består af et sortlakeret jernstel med en glasbordplade øverst og en smuk…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Nordal AQUA Sofabord/Flisebord Sort/Turkis – 50

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Nordal AQUA Sofabord/Flisebord Sort/Turkis – 50 til kun 600,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Nordal ETNE Gyldent Sofabord – 70

Næste anbefaling er “Nordal ETNE Gyldent Sofabord – 70”.

Dagens bedste tilbud på “Nordal ETNE Gyldent Sofabord – 70” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 3093,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: NORDAL TOKE SOFABORD – 70

Produkt nummer 4 på vores “Nordal sofabord-liste” er NORDAL TOKE SOFABORD – 70 som du lige nu kan købe for 4800,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

8: Golden rundt sofabord med glasplade Ø80 cm fra Nordal

Sidste produkt på vores liste er Golden rundt sofabord med glasplade Ø80 cm fra Nordal som vi har fundet til 3090,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: L:80 B:80 H:47 cmVægt: 12,9 kg…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal sofabord:

Dyreste Nordal Sofabord på listen er ERIE sofabord i hvid marmor – Ø90 cm fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 5995.00. Billigste udvalgte Sofabord er Nordal AQUA Sofabord/Flisebord Sort/Turkis – 50 som du kan købe for 600.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 5395 kr.
Ovenstående Nordal Sofabord data og priser er hentet fra 3 butikker (Mostersskur.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture). Alle Nordal Sofabord tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord: