Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde Umage sidebord. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Umage sidebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Umage Stories sidebord til reol – Mørk eg

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Umage Stories sidebord til reol – Mørk eg” fås til 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sidebord til Stories reol fra Umage Udbyg din smukke Stories reol fra Umage med dette fine sidebord i mørk eg.
Der med følger to halve ben til at sætte bordet fast med, så du erstatter det ene ben ved en af hylderne og sætter bordet fast på denne måde.
De…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Umage Stories sidebord til reol – Eg

Sidste produkt på vores liste er Umage Stories sidebord til reol – Eg som vi har fundet til 699,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Sidebord til Stories reol fra Umage Udbyg din smukke Stories reol fra Umage med dette fine sidebord i eg.
Der med følger to halve ben til at sætte bordet fast med, så du erstatter det ene ben ved en af hylderne og sætter bordet fast på denne måde.
Designe…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Umage sidebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Umage sidebord:

Dyreste Umage Sidebord på listen er Umage Stories sidebord til reol – Mørk eg fra Erling Christensen Møbler med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Sidebord er Umage Stories sidebord til reol – Mørk eg som du kan købe for 699.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Umage Sidebord vi har fundet koster i gennemsnit 699 kr.
Ovenstående Umage Sidebord data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Umage Sidebord tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sidebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sidebord blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sidebord: