Du er landet på Indskudsborde.dk, det helt rigtige sted at finde Umage sofabord. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Umage sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Stål

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Stål” fås til 3199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage sofabord er virkelig en fryd for øjet.
Materialerne er lyst egetræ, kunstlæder, og stål. Et bord, der som det mest naturlige vil indtage scenen, som epicentret i hyggehjørnet.
Det er som lavet til aftenkaffen.
Måske derfor det kaldes "Hang Out&…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Umage – Sofabord – Hang Out – Mørk eg – Messing

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Umage – Sofabord – Hang Out – Mørk eg – Messing til kun 3199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage sofabord er virkelig en fryd for øjet.
Materialerne er mørkt egetræ, kunstlæder, og messingbelagt stål. Et bord, der som det mest naturlige vil indtage scenen, som epicentret i hyggehjørnet.
Det er som lavet til aftenkaffen.
Måske derfor det kaldes…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Messing

Sidste produkt på vores liste er Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Messing som vi har fundet til 3199,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage sofabord er virkelig en fryd for øjet.
Materialerne er lyst egetræ, kunstlæder, og messingbelagt stål. Et bord, der som det mest naturlige vil indtage scenen, som epicentret i hyggehjørnet.
Det er som lavet til aftenkaffen.
Måske derfor, at bordet k…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Umage sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Umage sofabord:

Dyreste Umage Sofabord på listen er Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Stål fra Erling Christensen Møbler med en pris på 3199.00. Billigste udvalgte Sofabord er Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Stål som du kan købe for 3199.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 3 Umage Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 3199 kr.
Ovenstående Umage Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Umage Sofabord tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord: